slika3
slika1
slika5
slika6
slika4
slika2

Нашиот тим

Нашиот тим од лекари Ви нуди стручност во секундарна и терцијарна медицинска грижа и е специјализирана за општа медицина, педијатрија и лабораторија.
За нас

За нас

City Medica е приватна поликлиника со локација на Илинденска кај МИДА комплексот. Располагаме со модерно опремен простор кој дополнително придонесува за пријатната атмосфера и удобност на пациентите. Со цел да ги задоволиме потребите на нашите пациенти нудиме медицински услуги од повеќе бранши, следејќи ги највисоките светски стандарди. Во нашата поликлиника работи тим составен од високо стручен медицински кадар на доктори и сестри, секогаш подготвен да одговори на вашите потреби и да ја оправда вашата доверба. Она што за нас е најважно е грижата за здравјето на пациентите, обезбедувајќи безбеден третман и дијагностика, без оглед на возраста.

Мапа

Contact Us

Булевар Илинден 107, локал 5
1000 Скопје
телефон: 02 305 5333