специјалист по семејна медицина

 

Образование   2005 – завршен Медицински Факултет при УКИМ Скопје

2015 – специјализација по семејна медицина

 

Работно искуство 2007-2009   ПЗУ Промедика Визбегово

2010-2015   ПЗУ Неуромедика

од 11.2016   ПЗУ МХ Сити Медика

 

 

Член на Лекарска комора на Македонија и Здружение на лекари по општа медицина-семејна медицина