Д-р Александра Георгиевска

Д-р Александра Георгиевска Специјалист по медицинска биохемија ОБРАЗОВАНИЕ -2013 Специјалист по медицинска биохемија Медицински факултет-Скопје Универзитет Св.Кирил и Методиј-Скопје,Р.Македонија -2005 ...
Повеќе

Д-р. Елена Митева Цонева

специјалист по семејна медицина Образование 2005 - завршен Медицински Факултет при УКИМ Скопје 2015 - специјализација по семејна медицина Работно ...
Повеќе